Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7467

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja skroba enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
3 стр.
1284 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje boje Šećera u rastvoru
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Šećeri - Tip boje
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje gubitka mase u toku sušenja
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje pepela
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
3 стр.
1284 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje polarizacije
Srpski
Објављен 
10.09.1992 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje redukovanih šećera
Srpski
Објављен 
28.07.1993 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Šećeri - Određivanje sumpor-dioksida - Fotometrijska metoda
Srpski
Објављен 
27.03.2008 . 
8 стр.
1711 RSD 
PDF
Melasa - Određivanje sadržaja biotina
Srpski
Повучен 
01.01.1987 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Pekarski kvasac
Srpski
Повучен 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Pekarski kvasac
Srpski
Објављен 
28.10.1987 . 
3 стр.
1284 RSD 
PDF
Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Uzimanje uzoraka pekarskog kvasca
Srpski
Објављен 
28.10.1987 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Organoleptička ispitivanja pekarskog kvasca
Srpski
Објављен 
28.10.1987 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje sadržaja vode u pekarskom kvascu
Srpski
Објављен 
28.10.1987 . 
3 стр.
1284 RSD 
PDF
Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje aktivnosti pekarskog kvasca
Srpski
Објављен 
28.10.1987 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje trajnosti pekarskog kvasca
Srpski
Повучен 
01.01.2002 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Kuhinjska so i so za prehrambenu industriju - Uzimanje uzoraka
Srpski
Објављен 
09.07.2002 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Kuhinjska so i so za prehrambenu industriju - Uzimanje uzoraka
Srpski
Повучен 
01.01.2001 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Kuhinjska so i so za prehrambenu industriju - Određivanje sadržaja joda - Volumetrijska metoda
Srpski
Објављен 
03.06.2001 . 
3 стр.
1284 RSD 
PDF
Kuhinjska so i so za prehrambenu industriju - Određivanje sadržaja joda

244 found, page 3 from 13 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7