Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7481

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
Објављен 
30.05.2014 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Analiza hrane — Određivanje benzo[a]pirena, benz[a]antracena, hrizena i benzo[b]fluorantena u prehrambenim proizvodima tečnom hromatografijom visoke performanse sa fluorescentnom detekcijom (HPLC-FD)
Engleski
Објављен 
29.05.2015 . 
15 стр.
2097 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi ― Metode analize za detekciju genetski modifikovanih organizama i proizvoda koji potiču od njih ― Strategije skrininga zasnovane na lančanoj reakciji polimeraze (PCR)
Engleski
Објављен 
29.05.2015 . 
12 стр.
1755 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi ― Određivanje hidridno-reaktivnih jedinjenja arsena u pirinču atomskom apsorpcionom spektrometrijom (hidridna AAS) posle ekstrakcije kiselinom
Engleski
Повучен 
29.11.2019 . 
37 стр.
3422 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Smernice za kalibraciju i kvantitativno određivanje ostataka pesticida i organskih zagađivača pomoću hromatografskih metoda
Engleski
Објављен 
29.11.2019 . 
39 стр.
3422 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Smernice za kalibraciju i kvantitativno određivanje ostataka pesticida i organskih kontaminenata pomoću hromatografskih metoda
Engleski
Повучен 
29.11.2019 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Hrana biljnog porekla – Višestruka metoda za određivanje ostataka pesticida u uljima biljnog porekla primenom LC-MS/MS metode
Engleski
Објављен 
29.11.2019 . 
28 стр.
2909 RSD 
PDF
Hrana biljnog porekla – Višestruka metoda za određivanje ostataka pesticida u uljima biljnog porekla primenom LC-MS/MS (QuOil)
Engleski
Објављен 
30.11.2017 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Određivanje akrilamida u hrani i kafi pomoću gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom (GC-MS)
Engleski
Објављен 
31.05.2019 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – DNK bar-kodiranje riba i proizvoda od ribe koristeći određene segmente gena mitohondrijskog citohroma b i mitohondrijskog citohroma c oksidaze I
Engleski
Објављен 
31.05.2019 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Opšte smernice za validaciju kvalitativnih PCR metoda u realnom vremenu – Deo 1: Validacija u jednoj laboratoriji
Engleski
Објављен 
31.05.2019 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Opšte smernice za validaciju kvalitativnih PCR metoda u realnom vremenu – Deo 2: Međulaboratorijska ispitivanja
Engleski
Повучен 
29.11.2019 . 
8 стр.
1412 RSD 
PDF
Analiza hrane - Biotoksini - Kriterijumi za ocenu analitičkih metoda za mikotoksine
Srpski
Повучен 
01.01.1991 . 
2 стр.
1133 RSD 
PDF
Metoda za određivane sadržaja vlage u bombonama
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja etanola enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
6 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja glukoze i fruktoze u životnim namirnicama
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja l-jabučne kiseline enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja laktoze i galaktoze enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
5 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje maltoze enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
6 стр.
1434 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja saharoze/glukoze enzimnom metodom (UV-proba)
Srpski
Објављен 
16.02.1980 . 
4 стр.
1284 RSD 
PDF
Određivanje sadržaja d-sorbita enzimnom metodom (UV-proba)

244 found, page 2 from 13 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7