Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7427

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja kalcijuma — Volumetrijska metoda
Srpski
Објављен 
23.12.2016 . 
9 стр.
1882 RSD 
PDF
Mleko – Određivanje sadržaja kalcijuma – Volumetrijska metoda
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina
Srpski
Повучен 
01.01.2008 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
27.02.2008 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko u tečnom stanju — Određivanje sadržaja beta-laktoglobulina rastvorljivog u kiselini — Metoda reverzno-fazne HPLC
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Metode ekstrakcije masti i jedinjenja rastvorljivih u mastima
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
44 стр.
3593 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Kontrola kvaliteta u mikrobiološkim laboratorijama — Deo 1: Ocenjivanje performansi analitičara za brojanje kolonija
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
28 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Kontrola kvaliteta u mikrobiološkim laboratorijama — Deo 2: Određivanje pouzdanosti brojanja kolonija na paralelnim pločama i koraka pri razblaživanju koji slede
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina D primenom tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Mikrobiološki koagulansi — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti u mleku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje njihovog ponašanja u vrućoj kafi (test sa kafom)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Proizvodi od proteina mleka u prahu — Određivanje indeksa rastvorljivosti azota
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Maslac — Određivanje sadržaja soli — Potenciometrijska metoda
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mlečna mast — Priprema metilestara masnih kiselina

166 found, page 5 from 9 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7