Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7354

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 3: Metoda blok-razaranja (Semimikrobrza rutinska metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 4: Određivanje sadržaja neproteinskog azota
Engleski
Објављен 
23.12.2016 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje stvarnog sadržaja proteina (referentna metoda)
Srpski
Објављен 
31.07.2018 . 
18 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje sadržaja pravih proteina (referentna metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
16 стр.
2524 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 5: Određivanje sadržaja proteinskog azota
Engleski
Повучен 
30.11.2018 . 
31 стр.
3080 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir — Određivanje sadržaja natamicina — Deo 1: Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije za koru sira
Engleski
Објављен 
30.11.2018 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir – Određivanje sadržaja natamicina – Deo 1: Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije za koru sira
Engleski
Повучен 
30.11.2018 . 
29 стр.
2909 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir — Određivanje sadržaja natamicina — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir
Engleski
Објављен 
30.11.2018 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir – Određivanje sadržaja natamicina – Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja cinka — Metoda plamene atomske apsorpcione spektrometrije
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Ocenjivanje intenziteta termičke obrade — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti goveđeg sirila u mleku
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja masti - Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja kalcijuma — Volumetrijska metoda
Srpski
Објављен 
23.12.2016 . 
9 стр.
1882 RSD 
PDF
Mleko – Određivanje sadržaja kalcijuma – Volumetrijska metoda

158 found, page 4 from 8 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7