Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7354

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Објављен 
30.06.2010 . 
24 стр.
3316 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja azota - Rutinska metoda spaljivanjem u skladu sa Dumasovim principom
Engleski
Објављен 
30.09.2015 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko — Broj bakterija — Protokol za procenu alternativnih metoda
Srpski
Објављен 
27.02.2008 . 
17 стр.
2674 RSD 
PDF
Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
30.11.2007 . 
24 стр.
3316 RSD 
PDF
Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Повучен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Mleko u prahu i mlečni proizvodi u prahu - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Повучен 
27.08.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
27.08.2010 . 
24 стр.
3316 RSD 
PDF
Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.06.2011 . 
33 стр.
3253 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Smernice za standardizovani opis imunoloških ispitivanja ili ispitivanja receptora za otkrivanje antimikrobnih ostataka
Srpski
Објављен 
30.06.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
23.07.2009 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja nitrata - Metoda enzimske redukcije i molekulske apsorpcione spektrometrije posle reakcije po Grisu
Engleski
Објављен 
28.07.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko - Kvantitativno određivanje bakteriološkog kvaliteta - Uputstvo za uspostavljanje i verifikovanje odnosa konverzije između rezultata rutinske metode i rezultata osnovne metode
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko i napici na bazi mleka - Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze - Metoda enzimski fotoaktiviranog sistema (EPAS)
Srpski
Повучен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
19.04.2007 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
19.04.2007 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
19.04.2007 . 
9 стр.
1882 RSD 
PDF
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti
Srpski
Објављен 
30.11.2007 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

158 found, page 2 from 8 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7