Резултати претраге:
Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
Купи

Објављен
30.04.2014
.
36 стр.
4109 RSD

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje ostataka organohlornih jedinjenja (pesticida) — Deo 2: Metode ispitivanja za prečišćavanje sirovog ekstrakta i potvrđivanje

Објављен
28.07.2015
.
22 стр.
2566 RSD

Mlečna mast — Određivanje peroksidnog broja

Објављен
27.08.2013
.
24 стр.
2737 RSD

Mleko — Određivanje sadržaja masti — Butirometri po Gerberu

Објављен
27.08.2013
.
30 стр.
3080 RSD

Mleko i proizvodi od mleka — Uzimanje uzoraka — Kontrolisanje po atributima

Објављен
28.07.2015
.
24 стр.
2737 RSD

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (referentna metoda)

Објављен
28.07.2015
.
12 стр.
1755 RSD

Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)

Објављен
28.07.2015
.
12 стр.
1755 RSD

Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)

Објављен
27.08.2013
.
12 стр.
1755 RSD

Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)

Објављен
28.07.2015
.
12 стр.
1755 RSD

Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)

Објављен
28.07.2015
.
16 стр.
2097 RSD

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda

Објављен
28.07.2015
.
18 стр.
2225 RSD

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)

Објављен
27.08.2013
.
22 стр.
2566 RSD

Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija

Објављен
27.08.2013
.
24 стр.
2737 RSD

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

Објављен
30.04.2014
.
8 стр.
1711 RSD

Mleko u prahu — Određivanje titracione kiselosti (referentna metoda)

Објављен
24.03.2014
.
16 стр.
2097 RSD

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje broja jedinica koje formiraju kolonije kvasaca i/ili plesni — Tehnika brojanja kolonija na 25 °C

Објављен
24.03.2014
.
18 стр.
2225 RSD

Mleko — Određivanje broja jedinica koje formiraju kolonije psihrotrofnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 6,5 ºC

Објављен
27.08.2013
.
12 стр.
1755 RSD

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

Објављен
28.07.2015
.
12 стр.
1755 RSD

Zaslađeno kondenzovano mleko — Određivanje sadržaja ukupne suve materije (referentna metoda)

Објављен
27.08.2013
.
14 стр.
1926 RSD

Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda

Повучен
01.01.2008
.
20 стр.
2867 RSD

Mlečni sladoledi i smeše za mlečne sladolede - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
158 found, page 7 from 8 |
Одштампај резултати претраге
![]() ![]() |