Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7172

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
36 стр.
3943 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje ostataka organohlornih jedinjenja (pesticida) — Deo 2: Metode ispitivanja za prečišćavanje sirovog ekstrakta i potvrđivanje
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
22 стр.
2463 RSD 
PDF
Mlečna mast — Određivanje peroksidnog broja
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2627 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja masti — Butirometri po Gerberu
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
30 стр.
2956 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Uzimanje uzoraka — Kontrolisanje po atributima
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
24 стр.
2627 RSD 
PDF
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
16 стр.
2012 RSD 
PDF
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
18 стр.
2135 RSD 
PDF
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
22 стр.
2463 RSD 
PDF
Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2627 RSD 
PDF
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
8 стр.
1642 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Određivanje titracione kiselosti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
16 стр.
2012 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje broja jedinica koje formiraju kolonije kvasaca i/ili plesni — Tehnika brojanja kolonija na 25 °C
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
18 стр.
2135 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje broja jedinica koje formiraju kolonije psihrotrofnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 6,5 ºC
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Zaslađeno kondenzovano mleko — Određivanje sadržaja ukupne suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1848 RSD 
PDF
Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda
Srpski
Повучен 
01.01.2008 . 
20 стр.
2751 RSD 
PDF
Mlečni sladoledi i smeše za mlečne sladolede - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

158 found, page 7 from 8 Одштампај резултати претраге          3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8