Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7353

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 1: Opšte uputstvo za angažovanje, izbor, obuku i praćenje ocenjivača
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
29 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 2: Preporučene metode za senzorsku procenu
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 3: Uputstvo za metodu procenjivanja usaglašenosti sa specifikacijama proizvoda za senzorska svojstva pomoću bodovanja
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Ovčije i kozje sirilo — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti u mleku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mlečna mast iz obogaćenih mlečnih proizvoda — Određivanje sadržaja omega-3 i omega-6 masnih kiselina gasno-tečnom hromatografijom
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Proizvodi od mleka — Određivanje acidifikacione aktivnosti mlečnih kultura stalnim merenjem pH-vrednosti (CpH)
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Fermentisani proizvodi od mleka — Bakterijske starter kulture — Standard identiteta
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja saharoze — Polarimetrijska metoda
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1755 RSD 
PDF
Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Proizvodi od mleka — Određivanje broja suspektnih bifidobakterija — Tehnika brojanja kolonija na 37 ºC
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje alkalne fosfataze
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku
Srpski
Објављен 
27.02.2008 . 
9 стр.
1882 RSD 
PDF
Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1755 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Specifikacija balona za ekstrakciju masti tipa Možonijer
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Mleko i mlečni proizvodi -Određivanje ostataka organohlornih jedinjenja (pesticida) - Deo 1: Opšta razmatranja i metode ekstrakcije
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
24 стр.
3316 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje ostataka organohlornih jedinjenja (pesticida) — Deo 1: Opšta razmatranja i metode ekstrakcije
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
36 стр.
4109 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje ostataka organohlornih jedinjenja (pesticida) - Deo 2: Metode ispitivanja za prečišćavanje sirovog ekstrakta i potvrđivanje

158 found, page 6 from 8 Одштампај резултати претраге          3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8