Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7428

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
Објављен 
23.06.2014 . 
17 стр.
2225 RSD 
PDF
Proizvodi od mlečne masti — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
Srpski
Објављен 
27.02.2008 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko u prahu - Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)
Engleski
Повучен 
27.08.2010 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje tačke mržnjenja - Termistorsko krioskopska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2010 . 
27 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje tačke mržnjenja — Termistorsko-krioskopska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
23.07.2009 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Obrano mleko, surutka i mlaćenica - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko u prahu - Određivanje sadržaja mlečne kiseline i laktata
Srpski
Повучен 
23.12.2014 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu
Engleski
Повучен 
21.06.2016 . 
29 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja azota — Deo 1: Metoda po Kjeldalu i izračunavanje sirovih proteina
Srpski
Објављен 
21.06.2016 . 
27 стр.
3507 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 1: Metoda po Kjeldalu i izračunavanje sirovih proteina
Srpski
Повучен 
21.06.2016 . 
17 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 2: Metoda blok-razaranja (makrometoda)
Srpski
Повучен 
21.06.2016 . 
1 стр.
1133 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja azota — Deo 2: Metoda blok-razaranja (makrometoda) — Ispravka 1
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 3: Metoda blok-razaranja (Semimikrobrza rutinska metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 4: Određivanje sadržaja neproteinskog azota
Engleski
Објављен 
23.12.2016 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje stvarnog sadržaja proteina (referentna metoda)
Srpski
Објављен 
31.07.2018 . 
18 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje sadržaja pravih proteina (referentna metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
16 стр.
2524 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 5: Određivanje sadržaja proteinskog azota
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Ocenjivanje intenziteta termičke obrade — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti goveđeg sirila u mleku
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda

67 found, page 2 from 4 Одштампај резултати претраге          1 | 2 | 3 | 4