Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7419

Пријавите се!
 


dnaSRPS ISO 11084-1:2019

Фаза: 50.60 - Завршетак поступка одобравања дефинитивног текста нацрта српског стандарда
Почетак: 2019-12-16
Крај: 2020-02-16

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 11084-1:1993 ISO/TC 130

Наслов на српском језику

Grafička tehnologija – Sistemi za pasovanje fotografskog materijala, folija i papira - Deo 1: Sistemi za pasovanje u tri tačke

Наслов на енглеском језику

Graphic technology -- Register systems for photographic materials, foils and paper Three-pin systems

Апстракт на српском језику

Ovim standardom utvrdjuju se pozicije i dimenzije ispusta i otvora/oznaka i razmaka u sistemu za pasovanje u tri tačke radi tačnog pozicioniranja originala, separata/separacija i štamparskih formi/ na mašini i opremi za pripremu za štampanje. Primenjuje se na bušeni materijal npr. fotografski materijal, folije i papire; mašine i uređaje za bušenje navedenih materijala; mašine i uređaje koji koriste sisteme za pasovanje. Ne primenjuje se na probušene metalne materijale.

Апстракт на енглеском језику

Specifies the positions and dimensions for the pins and holes of three-pin register systems to achieve accurate positioning of originals, separations and printing plates on press and prepress equipment. Applies to punched materials, e.g. photographic materials, foils and papers; machines and devices for punching the above materials; machines and devices using register systems. Does not apply to punched metallic materials.

Комисија за стандарде


ICSДирективе

Нема информација.