Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 


prSRPS ISO 11817:2020

Фаза: 10.99 - Нови пројекат се прихвата
Почетак: 2020-01-01
Крај: 2020-03-01

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 11817:1994 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Pržena mlevena kafa - Određivanje sadržaja vlage -- Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Roasted ground coffee -- Determination of moisture content -- Karl Fischer method (Reference method)

Апстракт на српском језику

Нема информација.

Апстракт на енглеском језику

Specifies a method for the determination of moisture content of roasted ground coffee by the Karl Fischer titration method. Since it is precise, it is suitable as a reference method.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.