Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7405

Пријавите се!
 


dnaSRPS ISO 11817:2020

Фаза: 50.60 - Завршетак поступка одобравања дефинитивног текста нацрта српског стандарда
Почетак: 2020-01-13
Крај: 2020-03-13

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 11817:1994 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Pržena mlevena kafa - Određivanje sadržaja vlage -- Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Roasted ground coffee -- Determination of moisture content -- Karl Fischer method (Reference method)

Апстракт на српском језику

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vlage pržene mlevene kafe metodom titracije po Karl Fišeru. Budući da je metoda precizna, pogodna je kao referentna metoda.

Апстракт на енглеском језику

Specifies a method for the determination of moisture content of roasted ground coffee by the Karl Fischer titration method. Since it is precise, it is suitable as a reference method.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.