Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7402

Пријавите се!
 


dnaSRPS ISO 9116:2020

Фаза: 50.60 - Завршетак поступка одобравања дефинитивног текста нацрта српског стандарда
Почетак: 2020-01-13
Крај: 2020-03-13

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 9116:2004 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Sirova kafa -- Smernice za metode izrade specifikacije

Наслов на енглеском језику

Green coffee -- Guidelines on methods of specification

Апстракт на српском језику

U ovom međunarodnom standardu data je smernica za metode koje treba koristiti pri opisivanju sirove kafe za prodaju i kupovinu, a zasniva se na uslovima ugovora koji se koriste u međunarodnoj trgovini kafom. Standardom se preporučuju postupci uzorkovanja, pakovanja, obeležavanja, skladištenja i otpreme sirove kafe definisane u ISO 3509.

Апстракт на енглеском језику

ISO 9116:2004 gives guidance on methods to be used to describe green coffee for sale and purchase, and is based on the terms of contract used in the international coffee trade. It also recommends procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee. It is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.