Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 


prSRPS ISO 6669:2020

Фаза: 10.99 - Нови пројекат се прихвата
Почетак: 2020-01-01
Крај: 2020-03-01

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 6669:1995 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Sirova i pržena kafa- Određivanje nasipne gustine pri slobodnom protoku celih zrna (rutinska metoda)

Наслов на енглеском језику

Green and roasted coffee -- Determination of free-flow bulk density of whole beans (Routine method)

Апстракт на српском језику

Нема информација.

Апстракт на енглеском језику

Describes a method for the determination of the bulk density of whole green or roasted coffee beans under free-flow conditions from one container to another. The method is not suitable for the determination of the bulk density of ground roasted coffee.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.