Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7104

Пријавите се!
 


prSRPS ISO 6667:2020

Фаза: 10.99 - Нови пројекат се прихвата
Почетак: 2020-01-01
Крај: 2020-03-01

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 6667:1985 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Sirova kafa - Određivanje proporcije zrna oštećenih insektom

Наслов на енглеском језику

Green coffee -- Determination of proportion of insect-damaged beans

Апстракт на српском језику

Нема информација.

Апстракт на енглеском језику

The method consists in visual examination of the external surface of beans to identify those which have been damaged by insects. Determination of the observed proportion, as a percentage, of damaged beans and, if possible, identification of the species of insect responible to damage. From the proportion of damaged beans thus determined: estimation of the confidence limits of the true proportion of damaged beans for a given probability; estimation of the probability that the true proportion of damaged beans will not exceed a given value. An annex A shows illustrations of damaged beans. An annex B describes a test for homogenity of the laboratory sample.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.