Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7405

Пријавите се!
 


dnaSRPS ISO 6667:2020

Фаза: 50.60 - Завршетак поступка одобравања дефинитивног текста нацрта српског стандарда
Почетак: 2020-01-13
Крај: 2020-03-13

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: ISO 6667:1985 ISO/TC 34/SC 15

Наслов на српском језику

Sirova kafa - Određivanje udela zrna oštećenih insektima

Наслов на енглеском језику

Green coffee -- Determination of proportion of insect-damaged beans

Апстракт на српском језику

U ovom međunarodnom standardu opisuju se vrste oštećenja zrna sirove kafe koje izazivaju insekti i utvrđuje metoda određivanja udela zrna oštećenih insektima u proizvodnoj partiji sirove kafe, kao i statistička upotreba dobijenih rezultata u tehničke, trgovačke i arbitražne svrhe. Metoda se primenjuje na sirovu kafu koja je definisana u ISO 3509.

Апстракт на енглеском језику

This International Standard describes the types of damage caused by insects to green coffee beans and specifies a method for the determination of the proportion of insect-damaged beans in a lot of green coffee, together with the statistical use of the result obtained for technical, commercial and arbitration purposes. The method is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.