Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7402

Пријавите се!
 


naSRPS EN ISO 7541:2017

Фаза: 40.60 - Завршетак јавне расправе
Почетак: 2019-11-19
Крај: 2020-01-19

Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa: prEN ISO 7541 CEN/SS C01
Ovaj standard je identičan sa: ISO/DIS 7541 ISO/TC 34/SC 7

Наслов на српском језику

Začini i začinske mešavine — Spektrofotometrijsko određivanje boje koja se može ekstrahovati iz paprike

Наслов на енглеском језику

Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika (ISO/DIS 7541:2019)

Апстракт на српском језику

Ovim dokumentom utvrđuje se metoda ispitivanja za određivanje boje koja se ekstrahuje iz paprike merenjem apsorbancije acetonskog ekstrakta uzorka. Primenjuje se na mlevenu papriku u svim oblicima (slatku, ljutu, dimljenu, itd.)

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.