Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7142

Пријавите се!
 
Код:   Статус:   КС:   Фаза:    

План рада

Ознака стандарда
Фаза
КС
Почетак
Крај
E034-9 
2019-06-26
2019-08-26
ISO 15216-2; FprEN ISO 15216-2
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa u hrani korišćenjem RT-PCR u realnom vremenu — Deo 2: Metoda otkrivanja
E034-9 
2019-06-13
2019-08-13
ISO/FDIS 16140-4; FprEN ISO 16140-4
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 4:Protokol za validaciju interne metode u jednoj laboratoriji
E034-9 
2019-06-13
2019-08-13
ISO/FDIS 16140-5; FprEN ISO 16140-5
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 5: Protokol za unutarlaboratorijsku validaciju nezaštićenih metoda primenom faktorskog dizajna
E034-9 
2019-06-13
2019-08-13
ISO/FDIS 16140-6; FprEN ISO 16140-6
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 6: Protokol za validaciju alternativnih (zaštićenih) metoda za postupke mikrobiološkog potvrđivanja i tipizacije
E034-9 
2019-06-27
2019-08-27
ISO/FDIS 19036; FprEN ISO 19036
Mikrobiologija lanca hrane - Procena merne nesigurnosti za kvantitativna određivanja
E034-9 
2018-12-19
2019-02-19
ISO 20976-1:2019; EN ISO 20976-1:2019
Mikrobiologija lanca hrane - Smernice za izvođenje ispitivanja provociranjem mikroorganizama u hrani za ljude i životinje - Deo 1: Ispitivanja provociranjem mikroorganizama da bi se proučio potencijal rasta, lag faza i brzina maksimalnog rasta
E034-9 
2019-01-18
2019-03-18
ISO 22117; EN ISO 22117:2019
Mikrobiologija lanca hrane — Specifični zahtevi i uputstvo za ispitivanje osposobljenosti međulaboratorijskim poređenjem
E034-9 
2019-02-13
2019-04-13
ISO/DIS 6887-5; prEN ISO 6887-5
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje - Deo 5: Specifična pravila za pripremanje mleka i proizvoda od mleka
E034-9 
2018-02-14
2018-04-14
EN ISO 11133:2014/prA2
Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu - Izmena 2
E034-9 
2018-02-14
2018-04-14
ISO/DIS 16140-3; prEN ISO 16140-3
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 3: Protokol za verifikaciju referentnih i validiranih alternativnih metoda koje se primenjuju u jednoj laboratoriji
E034-9 
2019-07-11
2019-09-11
ISO 6579-1:2017/DAmd 1; EN ISO 6579-1:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp.
E034-9 
2019-05-07
2019-07-07
ISO 6887-3:2017/DAmd 1; EN ISO 6887-3:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane — Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje — Deo 3: Specifična pravila za pripremanje ribe i proizvoda od ribe - Izmena 1: Pripremanje uzorka sirovih morskih puževa
E034-9 
2018-12-25
2019-02-25
EN ISO 7932:2004/prA1
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja suspektnog Bacillus cereus - Tehnika brojanja kolonija na 30° C - Izmena 1: Uključivanje opcionih ispitivanja
E034-9 
2019-01-04
2019-03-04
ISO 10272-1:2017/CD Amd 1; EN ISO 10272-1:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja - Izmena 1
E034-9 
2019-01-04
2019-03-04
ISO 10272-2:2017/CD Amd 1; EN ISO 10272-2:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija - Izmena 1
E034-9 
2019-01-01
2019-03-01
ISO 11290-1:2017; EN ISO 11290-1:2017
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja
E034-9 
2019-01-01
2019-03-01
ISO 11290-2:2017; EN ISO 11290-2:2017
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 2: Metoda određivanja broja
E034-9 
2018-12-04
2019-02-04
ISO/CD 15213-1; prEN ISO 15213-1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium perfringens spp. tehnikom brojanja kolonija
E034-9 
2018-12-04
2019-02-04
ISO/CD 15213-2; prEN ISO 15213-2
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija
E034-9 
2018-12-04
2019-02-04
ISO/CD 15213-3; prEN ISO 15213-3
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 3: Otkrivanje Clostridium perfringens

32 found, page 1 from 2  1 | 2