Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7174

Пријавите се!
 
Код:   Статус:   КС:   Фаза:    

План рада

Ознака стандарда
Фаза
КС
Почетак
Крај
E034-7,8,15,18  
2019-03-14
2019-05-14
ISO 34101-4:2019; EN ISO 34101-4:2019
Održivi i sledljivi kakao - Deo 4: Zahtevi za šeme za sertifikaciju
E034-7,8,15,18  
2017-01-01
2017-03-01
ISO/DIS 7540; prEN ISO 7540 rev
Začini - Mlevena slatka i ljuta paprika (Capsicum annuum L.i Capsicum frutescens L.) — Specifikacija
E034-7,8,15,18  
2017-01-01
2017-03-01
ISO/DIS 7541; prEN ISO 7541 rev
Začini i začinske mešavine — Spektrofotometrijsko određivanje ekstraktibilne boje u paprici
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 6667:1985
Sirova kafa - Određivanje udela zrna oštećenih insektima
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 11292:1995
Instant kafa - Određivanje sadržaja slobodnih i ukupnih ugljenih hidrata - Metoda hromatografije visoke performanse sa anjonskom izmenom
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 11817:1994
Pržena mlevena kafa - Određivanje sadržaja vlage -- Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 20938:2008
Instant kafa - Određivanje sadržaja vlage - Metoda po Karlu Fišeru (referentna metoda)
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 24114:2011
Instant kafa - Kriterijumi za autentičnost
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 6669:1995
Sirova i pržena kafa- Određivanje nasipne gustine pri slobodnom protoku celih zrna (rutinska metoda)
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 8460:1987
Instant kafa – Određivanje nasipne gustine pri slobodnom protoku i posle zbijanja
E034-7,8,15,18  
2020-01-01
2020-03-01
ISO 9116:2004
Sirova kafa -- Smernice za meode izrade specifikacije

11 found, page 1 from 1  1