Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6943

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
У припреми 
24.01.2019 . 
37 стр.
3284 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Analiza molekularnim biomarkerima – Metode na bazi proteina
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
19 стр.
2301 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Usitnjavanje uzorka za analizu mikotoksina - Poređenje između suvog mlevenja i vlažnog mlevenja (slurry mixing)
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
23 стр.
2463 RSD 
PDF
Analiza hrane - Određivanje ostataka pesticida LC-MS/MS metodom - Parametri tandem-masene spektrometrije
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
14 стр.
1848 RSD 
PDF
Analiza hrane — Kriterijumi performansi metoda analize za određivanje mikotoksina, koje su validovane u jednoj laboratoriji
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
15 стр.
2012 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani – Šablon za pružanje informacija o imunološkim metodama i metodama molekularne biologije
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
24 стр.
2627 RSD 
PDF
Analiza hrane – Određivanje ostataka pesticida GC-MS metodom – Retenciona vremena, parametri masene spektrometrije i informacije o odzivu detektora
Engleski
Објављен 
29.05.2015 . 
17 стр.
2135 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS ― Parametri tandem masene spektrometrije
Engleski
Објављен 
26.06.2017 . 
86 стр.
4722 RSD 
PDF
Hrana biljnog porekla ― Višestruka metoda za određivanje ostataka pesticida pomoću GC ili LC analize nakon ekstrakcije/raspodele acetonitrilom i prečišćavanja pomoću disperzivne SPE ― Podaci o validaciji modularne QuEChERS metode
Engleski
Објављен 
28.08.2009 . 
13 стр.
1848 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Određivanje neohesperidin-dihidrohalkona
Engleski
Повучен 
30.01.2012 . 
10 стр.
1519 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Određivanje elemenata u tragovima - Određivanje ukupnog kalaja u voću i povrću konzervisanom u limenkama tehnikom plamene atomsko apsorpcijone spektrometrije (AAS)
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
16 стр.
2012 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Metode analize za detekciju genetski modifikovanih organizama i proizvoda koji potiču od njih - Strategije uzimanja uzoraka
Engleski
Објављен 
30.01.2012 . 
21 стр.
2463 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Određivanje acesulfama K, aspartama, neohesperidin-dihidrohalkona i saharina — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
30.05.2014 . 
32 стр.
2956 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani pomoću imunoloških metoda — Deo 2: Kvantitativno određivanje lešnika imunoenzimskim ispitivanjem korišćenjem monoklonalnih antitela i detekcijom proteina bicinhoninskom kiselinom
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
33 стр.
3122 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani imunološkim metodama – Deo 3: Kvantitativno određivanje lešnika imunoenzimskim ispitivanjem korišćenjem poliklonalnih antitela i detekcije proteina po Loriju
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
17 стр.
2135 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 2: Celer (Apium graveolens) — Kvalitativno određivanje specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1848 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1848 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1848 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 5: Bela slačica (Sinapis alba) i soja (Glycine max) — Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u barenoj kobasici PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Повучен 
21.09.2016 . 
18 стр.
2135 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Određivanje fumonizina B1 i fumonizina B2 u hrani za odojčad i malu decu koja sadrži prerađeni kukuruz - HPLC metoda sa prečišćavanjem na imunoafinitetnoj koloni i fluorescentnom detekcijom posle pretkolonske derivatizacije
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
16 стр.
2012 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — HPLC metoda za određivanje ksantofila u ribljem mesu — Deo 1: Određivanje astaksantina i kantaksantina

227 found, page 1 from 12 Одштампај резултати претраге        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7