Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7308

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
У припреми 
24.10.2019 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Detekcija hrane tretirane zračenjem koja sadrži kristalni šećer metodom ESR spektroskopije
Engleski
У припреми 
03.10.2019 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Određivanje citrinina u prehrambenim proizvodima pomoću tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom (LC-MS/MS)
Engleski
У припреми 
24.10.2019 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Doping prevencija u sportu - Dobra razvojna i proizvodna praksa usmerena na odsustvo zabranjenih supstanci u hrani i dodacima hrani namenjenoj sportistima
Engleski
У припреми 
24.10.2019 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Detekcija hrane tretirane zračenjem koja sadrži celulozu metodom ESR spektroskopije
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
19 стр.
2398 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Usitnjavanje uzorka za analizu mikotoksina - Poređenje između suvog mlevenja i vlažnog mlevenja (slurry mixing)
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Analiza hrane - Određivanje ostataka pesticida LC-MS/MS metodom - Parametri tandem-masene spektrometrije
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Analiza hrane — Kriterijumi performansi metoda analize za određivanje mikotoksina, koje su validovane u jednoj laboratoriji
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
15 стр.
2097 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani – Šablon za pružanje informacija o imunološkim metodama i metodama molekularne biologije
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Analiza hrane – Određivanje ostataka pesticida GC-MS metodom – Retenciona vremena, parametri masene spektrometrije i informacije o odzivu detektora
Engleski
Објављен 
29.05.2015 . 
17 стр.
2225 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ostataka pesticida GC-MS/MS ― Parametri tandem masene spektrometrije
Engleski
Објављен 
26.06.2017 . 
86 стр.
4920 RSD 
PDF
Hrana biljnog porekla ― Višestruka metoda za određivanje ostataka pesticida pomoću GC ili LC analize nakon ekstrakcije/raspodele acetonitrilom i prečišćavanja pomoću disperzivne SPE ― Podaci o validaciji modularne QuEChERS metode
Engleski
Објављен 
28.08.2009 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Određivanje neohesperidin-dihidrohalkona
Engleski
Повучен 
30.01.2012 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Određivanje elemenata u tragovima - Određivanje ukupnog kalaja u voću i povrću konzervisanom u limenkama tehnikom plamene atomsko apsorpcijone spektrometrije (AAS)
Engleski
Објављен 
09.07.2009 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi - Metode analize za detekciju genetski modifikovanih organizama i proizvoda koji potiču od njih - Strategije uzimanja uzoraka
Engleski
Објављен 
30.01.2012 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Određivanje acesulfama K, aspartama, neohesperidin-dihidrohalkona i saharina — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
30.05.2014 . 
32 стр.
3080 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani pomoću imunoloških metoda — Deo 2: Kvantitativno određivanje lešnika imunoenzimskim ispitivanjem korišćenjem monoklonalnih antitela i detekcijom proteina bicinhoninskom kiselinom
Engleski
Објављен 
31.07.2013 . 
33 стр.
3253 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani imunološkim metodama – Deo 3: Kvantitativno određivanje lešnika imunoenzimskim ispitivanjem korišćenjem poliklonalnih antitela i detekcije proteina po Loriju
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
17 стр.
2225 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 2: Celer (Apium graveolens) — Kvalitativno određivanje specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu

234 found, page 1 from 12 Одштампај резултати претраге        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7