Резултати претраге:
Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
Купи

Повучен
25.06.2018
.
27 стр.
2909 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Duo-trio test

Објављен
25.06.2018
.
29 стр.
2909 RSD

Senzorske analize – Metodologija – Duo-trio test

Објављен
25.12.2017
.
31 стр.
3080 RSD

Senzorske analize – Metodologija – Smernice za praćenje performansi kvantitativnog senzorskog panela

Објављен
25.12.2017
.
55 стр.
4020 RSD

Senzorske analize – Metodologija – Opšte smernice za sprovođenje hedonističkog ispitivanja sa potrošačima u kontrolisanom prostoru

Повучен
21.09.2016
.
35 стр.
3253 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Opšte uputstvo za uspostavljanje senzorskog profila

Објављен
21.09.2016
.
51 стр.
4020 RSD

Senzorske analize – Metodologija – Opšte uputstvo za uspostavljanje senzorskog profila

Објављен
25.07.2012
.
22 стр.
2566 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Test trougla

Објављен
25.12.2017
.
31 стр.
3080 RSD

Senzorske analize – Rečnik – Izmena 1

Објављен
25.07.2012
.
28 стр.
2909 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Test poređenja parova

Објављен
21.09.2016
.
11 стр.
1755 RSD

Senzorske analize – Metodologija – Test poređenja parova – Izmena 1

Објављен
26.02.2015
.
39 стр.
3422 RSD

Senzorske analize — Opšta uputstva za odabir, obuku i praćenje odabranih ocenjivača i stručnjaka za senzorska ocenjivanja

Повучен
26.02.2015
.
17 стр.
2225 RSD

Senzorske analize - Opšte uputstvo za odabir, obuku i praćenje ocenjivača - Deo 2: Senzorski ocenjivači (eksperti)

Повучен
30.09.2015
.
25 стр.
2737 RSD

Senzorske analize - Opšte uputstvo za projektovanje prostorija za ispitivanje

Објављен
30.09.2015
.
24 стр.
3316 RSD

Senzorske analize — Opšte uputstvo za projektovanje prostorija za ispitivanje

Повучен
25.07.2012
.
9 стр.
1882 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Duo-trio test

Објављен
15.11.2002
.
29 стр.
3507 RSD

Senzorske analize - Identifikacija i odabir deskriptora za utvrđivanje senzorskog profila multidimenzionalnim postupkom

Објављен
15.11.2002
.
17 стр.
2674 RSD

Senzorske analize - Metodologija - Profil teksture

Повучен
29.11.2013
.
16 стр.
2524 RSD

Senzorske analize - Opšte uputstvo i metoda ispitivanja za ocenjivanje boje prehrambenih proizvoda
59 found, page 1 from 3 |
Одштампај резултати претраге
1 | 2 | 3 ![]() |