Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 9233-2:2018

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 23
Датум: 30.11.2018.
Службени гласник:
Број решења: 7069/46-51-02/2018
Издање: 2 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 9233-2:2018   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 9233-2:2018   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2566 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sir, kora sira i topljeni sir – Određivanje sadržaja natamicina – Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir

Наслов на енглеском језику

Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2018)

Апстракт на српском језику

Ovim dokumentom utvrđuje se metoda za određivanje masenog udela natamicina u siru, kori sira i topljenom siru, koji je veći od 0,5 mg/kg i mase natamicina u kori sira, izražene u odnosu na površinu, koja je veća od 0,03 mg/dm2.

Апстракт на енглеском језику

ISO 9233-2 | IDF 140-2:2018 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

tečna hromatografija, ispitivanje hrane, konzervansi za hranu, prehrambeni proizvodi, mlečni proizvodi, hemijska analiza i ispitivanje, sir, određivanje sadržaja, materija otporna na mikrobiološki rast