Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 8968-4:2016

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 18
Датум: 31.07.2018.
Службени гласник:
Број решења: 5637/51-51-02/2018
Издање: 2 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 8968-4:2016   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 8968-4:2016   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2674 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje sadržaja pravih proteina (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 4: Determination of protein and non-protein nitrogen content and true protein content calculation (Reference method) (ISO 8968-4:2016)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 8968-4|IDF 20-4:2016 utvrđuje se metoda direktnog i indirektnog određivanja sadržaja proteinskog azota u mleku, punomasnom ili obranom.

Апстракт на енглеском језику

ISO 8968-4|IDF 20-4:2016 specifies a method for the direct and indirect determination of the protein nitrogen content of liquid, whole or skimmed milk.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

mleko, mlečni proizvodi, azot, određivanje sadržaja, hemijska analiza i ispitivanje, ispitivanje hrane, tečnosti


Извор

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
23.12.2014 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu
Srpski
Повучен 
21.06.2016 . 
17 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 2: Metoda blok-razaranja (makrometoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 4: Određivanje sadržaja neproteinskog azota
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
16 стр.
2524 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 5: Određivanje sadržaja proteinskog azota