Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7169

Пријавите се!
 

SRPS ISO 22004:2015

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 44
Датум: 30.10.2015.
Службени гласник:
Број решења: 3095/58-51-02/2015
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 22004:2014   ISO/TC 34/SC 17
Цена: 3448 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane — Uputstvo o primeni ISO 22000

Наслов на енглеском језику

Food safety management systems -- Guidance on the application of ISO 22000

Апстракт на српском језику

Ovim međunarodnim standardom se obezbeđuju saveti za primenu standarda ISO 22000. Ovaj međunarodni standard ne kreira, ne preinačuje ili zamenjuje bilo koji od zahteva iz standarda ISO 22000. Pojedinačne organizacije su slobodne da izaberu neophodne metode i pristupe kojima će ispuniti zahteve u ISO 22000 i uputstva obezbeđena ovim međunarodnim standardom, koja ni pod kojim uslovima ne treba smatrati zahtevima.

Апстракт на енглеском језику

This International Standard provides generic advice on the application of ISO 22000. This International Standard does not create, alter or replace any of the requirements in ISO 22000. As individual organizations are free to choose the necessary methods and approaches to fulfil the requirements of ISO 22000, the guidance provided by this International Standard, are under no circumstances, to be considered a requirement. This International Standard has been drafted to enhance acceptance and use of ISO 22000-based food safety management systems (FSMS), as well as to improve understanding, communication and coordination between organizations in the food chain.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

prehrambena industrija, menadžment, prehrambeni proizvodi, mere bezbednosti, menadžment fizičke distribucije, maloprodaja, ketering, poljoprivreda, pakovanje, trgovina, kontrola hrane, odnosi potrošač–isporučilac, menadžment kvalitetom, provera kvaliteta