Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 5547:2015

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 12
Датум: 28.07.2015.
Службени гласник:
Број решења: 2310/50-51-02/2015
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 5547:2008   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 91:2008  
Цена: 1755 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Caseins -- Determination of free acidity (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 5547│IDF 91:2008 utvrđuje se referentna metoda za određivanje slobodne kiselosti u kazeinima koji su dobijeni precipitacijom kiselinom ili mlečnom fermentacijom i u slatkim kazeinima.

Апстракт на енглеском језику

SO 5547│IDF 91:2008 specifies a reference method for the determination of the free acidity of caseins obtained by acid precipitation or lactic fermentation and of rennet caseins.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

acidimetrija, kiselost, kazein, hemijska analiza i ispitivanje, definicije, određivanje sadržaja, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, mleko, proizvodi od mleka, proteini mleka, proizvodi proteina mleka, proteini, referentne metode, slatki kazein, titracija, volumetrijska analiza