Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 5544:2015

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 12
Датум: 28.07.2015.
Службени гласник:
Број решења: 2310/50-51-02/2015
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 5544:2008   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 89:2008  
Цена: 1755 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Caseins -- Determination of " fixed ash " (Reference method)

Апстракт на српском језику

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje „vezanog pepela“, izraženog kao maseni procenat, u kazeinima dobijenim precipitacijom kiselinom ili mlečnom fermentacijom, u amonijumkazeinatima, u njihovim smešama sa slatkim kazeinom i kazeinatima, kao i u kazeinima nepoznate vrste.

Апстракт на енглеском језику

This International Standard specifies a reference method for the determination of the “fixed ash” of caseins, as a percentage by mass, obtained by acid precipitation or lactic fermentation, of ammonium caseinates, of their mixtures with rennet casein and with caseinates, and of caseins of unknown type.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

pepeo, kazein, kazeinati, hemijska analiza i ispitivanje, definicije, određivanje sadržaja, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, gravimetrijska analiza, mleko, proizvodi od mleka, proteini mleka, proizvodi proteina mleka, referentne metode, slatki kazein