Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 5543:2015

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 24
Датум: 28.07.2015.
Службени гласник:
Број решења: 2310/50-51-02/2015
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 5543:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 127:2004  
Цена: 2737 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Caseins and caseinates -- Determination of fat content -- Gravimetric method (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 5543|IDF 127:2004 utvruđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kazeina i kazeinata.

Апстракт на енглеском језику

ISO 5543|IDF 127:2004 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of caseins and caseinates.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, kazein, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, masti, gravimetrijska analiza, preciznost