Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 5536 :2014

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 17
Датум: 23.06.2014.
Службени гласник: 67/14
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 5536:2013   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 5536:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 23:2009  
Цена: 2225 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Proizvodi od mlečne masti — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru

Наслов на енглеском језику

Milk fat products - Determination of water content - Karl Fischer method (ISO 5536:2009)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 5536|IDF 23:2009 utvrđuje se metoda po Karlu Fišeru za određivanje sadržaja vode u proizvodima od mlečne masti. Metoda je primenjiva na ulje maslaca (anhidrovano ulje maslaca, anhidrovanu mast maslaca, anhidrovanu mlečnu mast), sa sadržajem vode koji nije veći od 1 % masenog udela.

Апстракт на енглеском језику

ISO 5536|IDF 23:2009 specifies a method for the determination of the water content of milk fat products by the Karl Fischer method. The method is applicable to butteroil (anhydrous butteroil, anhydrous butterfat, anhydrous milk fat) with a water content not exceeding 1,0 % mass fraction.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

definicije, određivanje sadržaja vode, prehrambeni proizvodi, metoda po Karlu Fišeru, proizvodi od mlečne masti, proizvodi od mleka, ispitivanje, voda, sadržaj vode