Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7109

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 12779:2014

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 17
Датум: 23.06.2014.
Службени гласник: 67/14
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 12779:2013   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 12779:2011   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 227:2011  
Цена: 2135 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru

Наслов на енглеском језику

Lactose - Determination of water content - Karl Fischer method (ISO 12779:2011)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 12779/IDF 227:2011 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja vode u laktozi titracijom po Karlu Fišeru.

Апстракт на енглеском језику

ISO 12779/IDF 227:2011 specifies a method for the determination of the water content of lactose by Karl Fischer (KF) titration.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

određivanje sadržaja, kontrolisanje hrane, međulaboratorijska ispitivanja, metoda po Karlu Fišeru, laktoza, matematičko izračunavanje, mleko, kvantitativna analiza, šećer (hrana), ispitivanje, titracija, sadržaj vode