Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 9233-2:2014

Статус: Повучен
Језик: Engleski
Бр. страна: 29
Датум: 23.06.2014.
Датум повлачења: 30.11.2018 .
Службени гласник: 67/14
Број решења: 7069/46-51-02/2018
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 9233-2:2013   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 9233-2:2007/Amd 1:2012   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 9233-2:2007   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 140-2:2007  
Цена: 2909 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sir, kora sira i topljeni sir — Određivanje sadržaja natamicina — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir

Наслов на енглеском језику

Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 9233-2|IDF 140-2:2007 utvrđuje se metoda za određivanje masenog udela natamicina većeg od 0,5 mg/kg u siru, kori sira i topljenom siru i za određivanje mase natamicina, izražene u odnosu na površinu kore sira, koja je veća od 0,03 mg/dm2.

Апстракт на енглеском језику

ISO 9233-2|IDF 140-2:2007 specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

analiza sira, sir, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, tečna hromatografija visoke performanse, HPLC, matematičko izračunavanje, molekularna apsorpciona spektrofotometrija, natamicin, ispitivanje