Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7346

Пријавите се!
 

SRPS ISO/TS 22002-2:2014

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 26
Датум: 24.03.2014.
Службени гласник: 37/14
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO/TS 22002-2:2013   ISO/TC 34/SC 17
Цена: 2737 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Prethodno potrebni programi za bezbednost hrane — Deo 2: Ketering

Наслов на енглеском језику

Prerequisite programmes on food safety Catering

Апстракт на српском језику

Ovim delom standarda utvrđuju se zahtevi za izradu, primenjivanje i održavanje prethodno potrebnih programa (PRP) kao pomoć u upravljanju opasnostima po bezbednost hrane prilikom keteringa.

Апстракт на енглеском језику

This part of ISO/TS 22002 specifies the requirements for the design, implementation, and maintenance of prerequisite programmes (PRPs) to assist in controlling food safety hazards in catering. This part of ISO/TS 22002 is applicable to all organizations which are involved in the processing, preparation, distribution, transport, and serving of food and meals and wish to implement PRPs in accordance with the requirements specified in ISO 22000:2005, 7.2.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambena industrija, menadžment, prehrambeni proizvodi, mere bezbednosti, ketering, poljoprivreda, ambalaža, kontrolisanje hrane, menadžment kvalitetom