Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS ISO 2920:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 12
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 2920:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 58:2004  
Цена: 1755 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Whey cheese -- Determination of dry matter (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 2920|IDF 58:2004 utvrđuje se referentna metoda za određivanje suve materije u siru od surutke.

Апстракт на енглеском језику

ISO 2920|IDF 58:2004 specifies a reference method for the determination of the dry matter of whey cheese.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, sir, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, suva materija, referentne metode