Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS ISO 11870:2014

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 13
Датум: 30.04.2014.
Службени гласник: 49/14
Број решења:
Издање: 2 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 11870:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 152:2009  
Цена: 2310 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja masti — Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda

Наслов на енглеском језику

Milk and milk products -- Determination of fat content -- General guidance on the use of butyrometric methods

Апстракт на српском језику

U standardu ISO 11870|IDF 152:2009 dato je uputstvo za: — postojeće standardizovane metode (referentne i butiro¬metrijske) za određivanje sadržaja masti u različitim proizvo¬dima od mleka; — osnovne principe svake acido-butirometrijske analize i glavne radne zahteve; — postupak validacije butirometrijske metode u odnosu na relevantnu referentnu metodu.

Апстракт на енглеском језику

ISO 11870|IDF 152:2009 gives guidance on: a) existing standardized methods (both reference and butyrometric) for the determination of fat in various milk products; b) the principles underlying any acid-butyrometric analysis and the main operating requirements; c) a validation procedure for a butyrometric method in relation to the relevant reference method.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

SRPS ISO 11870:2014 zamenjuje SRPS ISO 11870:2009 - 30.04.2014


Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, butirometrijske metode, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, određivanje sadržaja, masti, prehrambeni proizvodi, mleko


Извор

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje sadržaja masti - Opšte uputstvo za primenu butirometrijskih metoda