Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 26323:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 22
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 26323:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 213:2009  
Цена: 2566 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Proizvodi od mleka — Određivanje acidifikacione aktivnosti mlečnih kultura stalnim merenjem pH-vrednosti (CpH)

Наслов на енглеском језику

Milk products -- Determination of the acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement (CpH)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 26323|IDF 213:2009 utvrđuje se metoda za merenje acidifikacione aktivnosti bakterija mlečnog vrenja stalnim merenjem pH-vrednosti. Metoda se primenjuje na mlečne starter kulture u kojima su ovi karakteristični mikroorganizmi prisutni.

Апстракт на енглеском језику

ISO 26323|IDF 213:2009 specifies a method for the measurement of the acidification activity of lactic acid bacteria by continuous measurement of pH. The method is applicable to dairy starter cultures where these characteristic microorganisms are present.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

acidifikacija, mlečni proizvodi, definicije, prehrambeni proizvodi, mlečna kiselina, tehnike merenja, mleko, pH, merenje pH