Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS ISO 22935-3:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 13
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 22935-3:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 99-3:2009  
Цена: 1926 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 3: Uputstvo za metodu procenjivanja usaglašenosti sa specifikacijama proizvoda za senzorska svojstva pomoću bodovanja

Наслов на енглеском језику

Milk and milk products -- Sensory analysis Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring

Апстракт на српском језику

U standardu ISO 22935-3|IDF 99-3:2009 data je smernica o opštoj metodi za procenjivanje usklađenosti sa specifikacijama proizvoda za senzorska svojstava koja je zasnovana na senzorskom bodovanju i korišćenju uobičajene nomenklature termina.

Апстракт на енглеском језику

ISO 22935-3|IDF 99-3:2009 gives guidance on a general method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties based on sensory scoring and the use of a common nomenclature of terms.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, mlečni proizvodi, vrednovanja, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, mleko, specifikacija proizvoda, svojstva, pripremanje uzorka, senzorska analiza (hrana), specifikacija (odobrenje)