Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS ISO 22935-2:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 29
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 22935-2:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 99-2:2009  
Цена: 2909 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 2: Preporučene metode za senzorsku procenu

Наслов на енглеском језику

Milk and milk products -- Sensory analysis Recommended methods for sensory evaluation

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 22935-2|IDF 99-2:2009 se utvrđuju metode za senzorsko procenjivanje specifičnog mleka i mlečnih proizvoda. Standardom se utvrđuju kriterijumi za uzimanje i pripremu uzoraka i njihovo ocenjivanje.

Апстракт на енглеском језику

ISO 22935-2|IDF 99-2:2009 specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, maslac, sir, pavlaka, mlečni proizvodi, kontrolisanje hrane, sladoled, mleko, pripremanje uzorka, senzorska anliza (hrana), specifikacija (odobrenje)