Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 22935-1:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 25
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 22935-1:2009   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 99-1:2009  
Цена: 2737 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko i proizvodi od mleka — Senzorska analiza — Deo 1: Opšte uputstvo za angažovanje, izbor, obuku i praćenje ocenjivača

Наслов на енглеском језику

Milk and milk products -- Sensory analysis General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors

Апстракт на српском језику

U standardu ISO 22935-1|IDF 99-1:2009 dato je opšte uputstvo za regrutovanje, izbor, obuku i praćenje ocenjivača za senzorsku analizu mleka i proizvoda od mleka. U standardu se utvrđuju kriterijumi za izbor i postupci za obuku i praćenje izabranih ocenjivača i eksperata za senzorsko ocenjivanje mleka i proizvoda od mleka.

Апстракт на енглеском језику

ISO 22935-1|IDF 99-1:2009 gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products. It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, definicije, procene, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, mleko, proizvodi od mleka, praćenje, osoblje, izbor, senzorska analiza (hrana), obuka