Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO/TS 17837:2013

Статус: Повучен
Језик: Engleski
Бр. страна: 22
Датум: 27.08.2013.
Датум повлачења: 23.12.2014 .
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO/TS 17837:2008   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF/RM 25:2008  
Цена: 2566 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Proizvodi od topljenog sira — Određivanje sadržaja azota i izračunavanje sirovih proteina — Metoda po Kjeldalu

Наслов на енглеском језику

Processed cheese products -- Determination of nitrogen content and crude protein calculation -- Kjeldahl method

Апстракт на српском језику

Tehničkom specifikacijom ISO/TS 17837|IDF/RM 25:2008 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja azota i sadržaja sirovih proteina izračunavanjem u proizvodima od topljenog sira korišćenjem metoda po Kjeldalu, tradicionalnih i sa blok-razaranjem.

Апстракт на енглеском језику

ISO/TS 17837|IDF/RM 25:2008 specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude protein content by calculation in processed cheese products by using the Kjeldahl principle, both traditional and block digestion methods.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

hemijska analiza i ispitivanje, sirovi proteini, definicije, određivanje sadržaja, destilacija, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, Kjeldal, matematička izračunavanja, mleko, proizvodi od mleka, azot