Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO/TS 11869:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 14
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO/TS 11869:2012   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF/RM 150:2012  
Цена: 1926 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

Наслов на енглеском језику

Fermented milks -- Determination of titratable acidity -- Potentiometric method

Апстракт на српском језику

Tehničkom specifikacijom ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 utvrđuje se potenciometrijska metoda za određivanje titracione kiselosti običnog jogurta, aromatizovanog jogurta, voćnog jogurta, jogurta za piće, svežeg sira sa voćem ili bez njega, mlaćenice sa voćem ili bez njega i drugih fermentisanih proizvoda od mleka.

Апстракт на енглеском језику

ISO/TS 11869|IDF/RM 150:2012 specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yoghurt, flavoured yoghurt, fruit yoghurt, drinking yoghurt, fresh cheese with or without fruit, buttermilk with or without fruit, and other fermented milk products.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

sadržaj kiseline, hemijska analiza i ispitivanje, definicije, određivanje sadržaja, matematička izračunavanja, proizvodi od mleka, potenciometrijske metode, volumetrijska analiza, jogurt