Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 8851-2:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 14
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 8851-2:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 191-2:2004  
Цена: 1926 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti

Наслов на енглеском језику

Butter -- Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) Determination of non-fat solids content

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 8851-2|IDF 191-2:2004 utvrđuje se rutinska metoda za određivanje sadržaja suve materije bez masti u maslacu.

Апстракт на енглеском језику

ISO 8851-2|IDF 191-2:2004 specifies the routine method for the determination of the non-fat solids content of butter.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

maslac, hemijska analiza i ispitivanje, definicije, određivanje sadržaja, sadržaj suve materije, sadržaj masti, prehrambeni proizvodi, međulaboratorijska ispitivanja, preciznost, metode uzorkovanja, suva materija, pripremanje uzorka