Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 8851-1:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 14
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 8851-1:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 191-1:2004  
Цена: 1926 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 1: Određivanje sadržaja vlage

Наслов на енглеском језику

Butter -- Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) Determination of moisture content

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 8851-1|IDF 191-1:2004 utvrđuje se rutinska metoda za određivanje sadržaja vlage u maslacu.

Апстракт на енглеском језику

ISO 8851-1|IDF 191-1:2004 specifies the routine method for the determination of the moisture content of butter

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

maslac, hemijska analiza i ispitivanje, definicije, određivanje sadržaja, sadržaj suve materije, sadržaj masti, prehrambeni proizvodi, međulaboratorijska ispitivanja, preciznost, metode uzorkovanja, sadržaj vode, pripremanje uzorka