Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 7238:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 14
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 7238:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 104:2004  
Цена: 1926 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda

Наслов на енглеском језику

Butter -- Determination of pH of the serum -- Potentiometric method

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 7238|IDF 104:2004 utvrđuje se potenciometrijska metoda za određivanje pH-vrednosti seruma svih vrsta maslaca.

Апстракт на енглеском језику

ISO 7238|IDF 104:2004 specifies a potentiometric method for the determination of the pH of the serum from all types of butter.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

maslac, serum maslaca, mlečni proizvodi, definicije, kontrolisanje hrane, prehrambeni proizvodi, ispitivanje hrane, merni instrumenti, pH, potenciometrijske metode, serumi, surutka