Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 6731:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 12
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 6731:2010   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 21:2010  
Цена: 1755 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Milk, cream and evaporated milk -- Determination of total solids content (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 6731|IDF 21:2010 utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja ukupne suve materije u mleku, pavlaci i kondenzovanom mleku.

Апстракт на енглеском језику

ISO 6731|IDF 21:2010 specifies the reference method for the determination of the total solids content of milk, cream and evaporated milk.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, pavlaka, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, kondenzovano mleko, prehrambeni proizvodi, ispitivanje hrane, mleko, referentne metode, čvrsta materija, suva materija