Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS ISO 5765-1:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 24
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 5765-1:2002   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 79-1:2002  
Цена: 2737 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

Наслов на енглеском језику

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese -- Determination of lactose content Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 utvrđuje se enzimska metoda za određivanje sadržaja laktoze u svim vrstama mleka u prahu, smešama za sladoled u prahu u prisustvu drugih ugljenih hidrata i redukujućih supstanci, kao i u topljenom siru.

Апстракт на енглеском језику

ISO 5765-1|IDF 79-1:2002 specifies an enzymatic method for the determination of the lactose content of all types of dried milk, of ice-mixes in dry form in the presence of other carbohydrates and reducing substances, and of processed cheese.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

aditivi, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, enzimske metode, prehrambeni proizvodi, galaktoza, glukoza, laktoza, mleko, ispitivanje