Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 1740:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 16
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 1740:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 6:2004  
Цена: 2097 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Milkfat products and butter -- Determination of fat acidity (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 1740|IDF 6:2004 utvrđuje se metoda za određivanje kiselosti masti u proizvodima od mlečne masti i maslacu.

Апстракт на енглеском језику

ISO 1740|IDF 6:2004 specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milkfat products and in butter.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

kiselinski broj, poljoprivredni proizvodi, maslac, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, jestive masti, masne kiseline, prehrambeni proizvodi, proizvodi od mleka