Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS ISO 1739:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 12
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 1739:2006   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 7:2006  
Цена: 1755 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Butter -- Determination of the refractive index of the fat (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 1739|IDF 7:2006 utvrđuje se referentna metoda za određivanje indeksa refrakcije masti dobijene topljenjem maslaca.

Апстракт на енглеском језику

ISO 1739|IDF 7:2006 specifies a reference method for the determination of the refractive index of the fat obtained by melting butter.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, maslac, mlečni proizvodi, definicije, masti, prehrambeni proizvodi, ispitivanje hrane, referentne metode, indeks refrakcije