Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS ISO 1738:2013

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 9
Датум: 27.08.2013.
Службени гласник: 79/13
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 1738:2004   ISO/TC 34/SC 5
Ovaj standard je identičan sa:
IDF 12:2004  
Цена: 1583 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac — Određivanje sadržaja soli

Наслов на енглеском језику

Butter -- Determination of salt content

Апстракт на српском језику

Standardom ISO 1738|IDF 12:2004 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja soli u maslacu. Metoda se može primenjivati za sve vrste maslaca koje sadrže više od 0,1 % (masenog udela).

Апстракт на енглеском језику

This International Standard specifies a method for the determination of the salt content of butter. The method is applicable to all types of butter containing more than 0,1 % (mass fraction) of salt.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

SRPS ISO 1738:2013 zamenjuje SRPS E.K8.045:1993 - 27.08.2013


Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, maslac, hemijska analiza i ispitivanje, mlečni proizvodi, definicije, određivanje sadržaja, referentne metode, so (hrana), natrijum-hlorid