Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7134

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 7328:2010

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 24
Датум: 27.08.2010.
Службени гласник: 65/10
Број решења:
Издање: 2 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 7328:2008   CEN/TC 302

ISO 7328:2008   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 3182 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u većini sladoleda i smeša za sladolede na bazi mleka. Metoda se takođe primenjuje na koncentrovane smeše za sladolede i smeše za sladolede u prahu. Ne primenjuje se na neke sladolede i smeše za sladolede na bazi mleka u kojima sadržaj emulgatora, stabilizatora ili sredstava za zgrušavanje ili žumanaca ili voća ili kombinacije ovih sastojaka čini metodu po Reze-Gotlibu (Rose-Gottlieb) nepodesnom.

Апстракт на енглеском језику

ISO 7328¦IDF 116:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of most milk-based edible ices and ice mixes. The method is also applicable to concentrated and dried ice mixes. The method is not applicable to some milk-based edible ices and ice mixes, in which the level of emulsifier, stabilizer or thickening agent or of egg yolk or of fruits, or of combinations of these constituents makes the Roese-Gottlieb method unsuitable.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, prehrambeni proizvodi, sladoled, mlečni proizvodi, kontrola hrane, hemijska analiza i ispitivanje, gravimetrijska analiza, sadržaj mastie;gravimetrijska analiza;sadržaj masti


Извор

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
27.08.2010 . 
21 стр.
2977 RSD 
PDF
Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)