Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 1737:2010

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 24
Датум: 27.08.2010.
Службени гласник: 65/10
Број решења:
Издање: 2 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 1737:2008   CEN/TC 302

ISO 1737:2008   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 3316 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1737:2008)

Апстракт на српском језику

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kondenzovanog mleka i kondenzovanog zaslađenog mleka (tečno zaslađeno i nezaslađeno koncentrovano mleko).

Апстракт на енглеском језику

ISO 1737|IDF 13:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of evaporated milk and sweetened condensed milk (liquid sweetened and unsweetened concentrated milk).

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, prehrambeni proizvodi, hemijska analiza i ispitivanje, kondenzovano nezaslađeno mleko, mlečni proizvodi, određivanje sadržaja, masti, gravimetrijska analiza, referentne metodei;gravimetrijska analiza;referentne metode


Извор

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
27.08.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)