Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 2450:2010

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 21
Датум: 28.09.2010.
Службени гласник: 72/10
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 2450:2008   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 2450:2008   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 3102 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO2450:2008)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Апстракт на енглеском језику

ISO 2450|IDF 16:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of raw, processed and sour cream in which no appreciable separation or breakdown of fat, due to lipolysis, has occurred. The method is not applicable to sour creams with starch or other thickening agents.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

poljoprivredni proizvodi, hemijska analiza, pavlaka, mlečni proizvodi, određivanje sadržaja, masti, gravimetrijska analiza, referentna metoda


Извор

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)