Logo Институт за стандардизацију Србије 11030 Београд, Стевана Бракуса 2, п. п. 2105 Тел. 011 7541-262 лок. 135, 011 6547-496 Факс: 011 7541257 Date: 2019-11-12
Time: 06:26


SRPS EN ISO 21187:2008

Статус: Објављен
Језик: Engleski
Бр. страна: 22
Датум: 28.07.2008.
Службени гласник: 75/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 21187:2005   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 21187:2004   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2566 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko - Kvantitativno određivanje bakteriološkog kvaliteta - Uputstvo za uspostavljanje i verifikovanje odnosa konverzije između rezultata rutinske metode i rezultata osnovne metode

Наслов на енглеском језику

Milk - Quantitative determination of bacteriological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between routine method results and anchor method results (ISO 21187:2004)

Апстракт на српском језику

Ovaj standard daje uputstva za uspostavljanje odnosa konverzije između rezultata rutinske metode i rezultata osnovne metode i uputstvo za njenu verifikaciju za kvantitativno određivanje bakteriološkog kvaliteta mleka.

Апстракт на енглеском језику

ISO 21187|IDF 196:2004 gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of a routine method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the bacteriological quality of milk.

Комисија за стандарде

E034-5 - Млеко и производи од млека

ICS

07.100.30 - Mikrobiologija hrane
67.100.01 - Mleko i prizvodi od mleka uopšte


Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;mleko;proizvodi od mleka;kvantitativna analiza;rutinska ispitivanja;verifikacija;upravljanje kvalitetom;bakteriološki kvalitet


Овај сајт је реализован у оквиру пројекта CARDS 2006 Copyright © 2010 Institute for Standardization of Serbia