Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7320

Пријавите се!
 

SRPS EN 1673:2008

Статус: Повучен
Језик: Engleski
Бр. страна: 48
Датум: 09.09.2008.
Датум повлачења: 28.06.2011 .
Службени гласник: 89/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN 1673:2000   CEN/TC 153
Цена: 3807 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mašine za prehrambenu industriju - Rotirajuće etažne peći - Bezbednosni i higijenski zahtevi

Наслов на енглеском језику

Food processing machinery - Rotary rack ovens - Safety and hygiene requirements

Апстракт на српском језику

Ovim standardom se utvrđuju bezbednosni i higijenski zahtevi za projektovanje i proizvodnju rotirajućih etažnih peći sa jednom ili više rotirajućih etaža. Ove peći se koriste u prehrambenoj industriji i prodavnicama (pekare, testeničare) za pečenje hrane koja sadrži brašno, vodu i druge aditive. Ovaj standard obuhvata bezbednosne zahteve za postavljanje, čišćenje, održavanje i uputstvo za rukovanje. Značajne opasnosti obuhvaćene ovim standardom su mehaničke, električne, termičke, ergonomske i one koje proizilaze zbog zanemarivanja hig

Апстракт на енглеском језику

This Standard specifies safety and hygiene requirements for the design and manufacture of rotary rack ovens with one or more rotary racks. These ovens are used in the food industry and shops (bakeries, pastry-making, etc.) for the non-continuous baking of foodstuffs containing flour, water and other additives. This standard applies to ovens used only for food products except for those containing volatile flammable ingredients.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве



Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

SRPS EN 1673:2011 zamenjuje SRPS EN 1673:2008 - 28.06.2011


Дескриптори

pekarstvo;definicije;hrana;mašina za hranu;opasnosti;higijena;merenje buke;bezbednost; zahtevi za bezbednost;specifikacija