Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 17189:2008

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 17
Датум: 27.02.2008.
Службени гласник: 25/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 17189:2003   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 17189:2003   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2674 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje metoda određivanja sadržaja masti u maslacu, jestivim uljanim emulzijama i mastima za mazanje (margarin, namazi od biljnih ulja, mlečni namazi i mešavine namaza).

Апстракт на енглеском језику

ISO 17189|IDF 194:2003 specifies a method for the determination of the fat content of butter, edible oil emulsions and spreadable fats (margarine, vegetable oil spreads, dairy spreads and blended spreads).

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;hemijska analiza;mlečni proizvodi;maslac;jestiva ulja;emulzije;margarin;određivanje sadržaja;sadržaj masti;referentna metoda